Termeni si conditii

Achiziționarea produselor de pe site-ul www.martecauto.ro presupune acceptarea și respectarea termenilor si condițiilor stabilite de către administratorii acestuia conform prevederilor legale.
Pentru utilizarea acestui webshop, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.
Administratorul site-ului Martec Autotehnic S.R.L. (martecauto.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
Produsele comercializate prin intermediul www.martecauto.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscala și certificat de garanție. Acestea se livreaza numai in urma comenzilor efectuate online, pe email sau telefonic in limita stocurilor disponibile.In urma unei precomenzi efectuate pe site-ul nostru se trimite un email automat care nu este o confirmare ca produsele sunt pe stoc.
Validarea comenzii se face dupa ce sunteti contactat si vi se comunica stocul, pretul si disponibilitatea reperelor comandate.
Pentru anumite piese de origine care vin la comanda speciala este necesar achitarea unui avans de minim 40% din valoarea bruta a comenzii.
Comenzile se proceseaza in zilele lucratoare pana la ora 17.00. Dupa aceasta ora validarea lor se va face in a doua zi lucratoare in intervalul 09.00 - 17.00 . In fiecare caz va vom informa in format electronic sau telefonic cand vor fi onorate comenzile plasate.
Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte complete si reale la data plasarii comenzii, ca Martec Autotehnic SRL poate sa-l contacteze prin orice mijloc disponibil agreat in orice situatie cand este necesara contactarea lui.
Termenul de garantie se acorda de Martec Autotehnic SRL (www.martecauto.ro) pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 24 de luni de la data facturarii.
Garantia este valabila cand piesele se monteaza intr-un service autorizat RAR (Registrul Auto Roman).
Pentru anumite piese se poate solicita piesa veche de pe masina sau echivalentul acesteia printr-o taxa suplimentara fata de piesa achizitionata. Piesele la care se solicita piesa veche la schimb sunt reconditionate de producator si beneficiaza de aceleasi conditii de vanzare si garantie ca si celelalte.
Returnarea piesei vechi se poate face in maxim 15 zile de la data facturarii.
Preturile afisate sunt exprimate in RON si nu contin TVA si sunt valabile la momentul accesarii paginii unde acestea sunt afisate, Martec Autotehnic SRL rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.Pretul afisat nu contine taxele de transport la domiciliu si este aplicabil in momentul validarii comenzii de catre client.
Ofertele de piese si preturile afisate pe www.martecauto.ro sunt valabile atata timp cat sunt vizibile pe site si in limita stocului disponibil.

Dispozițiile de mai sus se completează cu prevederile Legii Nr. 365 din 7 iunie 2002 republicată privind comerţul electronic.