Livrare gratuita in toata tara

Dupa plasarea comenzii in scurt timp veti vi contactat de unul din operatorii nostri pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de livrare (data, ora, locatie, persoana de contact si numar telefon).
Livrarile se efectueaza de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 - 17.30 prin distributie proprie in Bucuresti si Ilfov iar in tara de luni pana sambata in functie de programul firmelor de curierat.
Pentru produsele aflate pe stoc termenul de livrare este de 3 ore pentru Bucuresti si Ilfov si 24 ore oriunde in tara.Pentru pro- dusele care nu se afla pe stoc vi se va comunica termenul de livrare in momentul comenzii.Deasemenea produsele se pot ridica si de la sediul nostru dupa 1-2 ore de la confirmarea comenzii.

In Bucuresti si Ilfov

Pentru Bucuresti si Ilfov livrarea este gratuita indiferent de greutate si volum, in plus puteti ridica marfa si de la sediul nostru.

In tara

In tara livrarea este gratuita pentru comenzi de minim 500 lei si in limita a 20 kg, pentru celelalte cazuri costul livrarii este 30 lei in limita a maxim 20 kg si vi se va comunica punctual costul pentru colete care depasesc 20kg.

In fiecare din metodele de livrare pe care vi le punem la dispozitie este recomandat sa verificati impreuna cu soferul/curierul integritatea produselor livrate cat si concordanta cu cele inscrise pe factura fiscala. Eventuale sesizari legate de lipsa,neconcordanta sau avarierea produselor pe durata transportului trebuiesc reclamate in momentul receptiei catre soferul livrator/curier si consemnate pe factura sau proces verbal.