MARTEC AUTOTEHNIC SRL a fost infiintata in anul 2014 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind o gama de produse si servicii in domeniul pieselor de schimb pentru autovehicule comerciale, remorci si autoturisme. Mai precis, activitatile de baza ale companiei au pornit de la furnizarea si distributia de piese de schimb.

Know-how-ul echipei manageriale precum si al tuturor colaboratorilor, partenerilor si cadrelor tehnice se bazeaza pe o experienta de peste 12 ani in domeniul auto.

Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii in acest domeniu, politica firmei este orientata catre gasirea si promovarea celor mai bune produse si servicii, care ne permit satisfacerea cerintelor beneficiarilor / clienti. Astfel, in decurs de cativa ani am reusit sa aducem si sa promovam pe piata auto din Romania piese si accesorii ale unor producatori renumiti.

MARTEC AUTOTEHNIC SRL este un concept devotat ideii de valoare superioara pe termen lung , de care clientii au nevoie pentru a-si desfasura activitatea si a se dezvolta.

Deoarece punem mare pret pe timpul tau am simplificat pasii de cumparare pe siteul nostru si in acelasi timp vrem sa cumperi piesa potrivita motiv pentru care iti punem la dispozitie specialisti atat in domeniul camioane si remorci cat si autoturisme.

Prin siteul martecauto.ro dorim sa va informam eficient si sa va sfatuim sa alegeti produse auto de calitate beneficiind de foarte multe avantaje pe langa cumpararea propriu zisa:

  • consiliere specializata gratuita.Consilierii nostri va pot face recomandare ce producator puteti alege in momentul achizitiilor de piese.
  • livrare gratuita in toata tara.Beneficiezi de livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500 lei oriunde in tara.Livrarile se fac prin curierat rapid in afara Bucurestiului si prin distributie proprie in Bucuresti si Ilfov.
  • garantie piese si posibilitate retur in 14 zile.Toate piesele comercializate beneficiaza de garantie. Este foarte usor de returnat un produs de aceea te rugam sa ne contactezi inainte.Ai 14 zile termen de returnare dupa primirea acestuia.
  • multiple variante de plata si flexibilitate fata de client.

Administratorul se preocupă ca prețurile afișate în magazinul online să fie cele corecte, însă în situația în care, din eroare, un produs comercializat și comandat are afișat un preț eronat, administratorul va aduce această împrejurare la cunoștința cumpărătorului.
Dacă prețul real este mai mare, cumpărătorul va avea posibilitatea de a opta între a plăti prețul real sau a renunța la comanda lansată.
În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, ca urmare a unei erori tehnice sau materiale, vânzătorul are dreptul de a anula comanda.